Evernote

Evernote voor Windows Phone

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

Fijne applicatie voor elk type memo

EverNote is een digitaal notitieblokje, waarmee je meer doet dan tekst schrijven. Ook neem je met deze mobiele versie gemakkelijk een foto ter analyse (bijvoorbeeld van een wijnetiket). EverNote slaat vanaf elk apparaat alles wat je wilt op. Hiervoor hoef je alleen maar het programma te installeren en een gratis account aan te maken. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Analyseert foto's
  • Scant visitekaartjes
  • Herkent tekst
  • Eén-kliks-synchronisatie
  • GPS ondersteuning bij notities

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

EverNote is een digitaal notitieblokje, waarmee je meer doet dan tekst schrijven. Ook neem je met deze mobiele versie gemakkelijk een foto ter analyse (bijvoorbeeld van een wijnetiket). EverNote slaat vanaf elk apparaat alles wat je wilt op. Hiervoor hoef je alleen maar het programma te installeren en een gratis account aan te maken.

Wat opvalt aan EverNote is het grote aantal apparaten dat de applicatie ondersteunt. EverNote werkt praktisch op elke mobiele telefoon en de Android versie is ook lekker functioneel. Met de fotocamera sla je gemakkelijk iets op: neem foto's van etiketten op wijnflessen, visitekaartjes of je favoriete restaurant. EverNote heeft een olifantengeheugen.

Notities synchroniseer je tussen al je apparaten, met één druk op de knop 'Synchronize'. Na deze handeling staat dezelfde informatie (voice-memo's, tekst en foto's) op elk apparaat. Naast het synchroniseren is de 'scanfunctie' van EverNote indrukwekkend te noemen: de software herkent tekst van papier, bijvoorbeeld van visitekaartjes. Notities koppelt Evernote zelfs aan een locatie, dankzij de satellietchip in je telefoon. Zo zie je altijd waar je een notities of foto hebt genomen.

EverNote kenmerkt zichzelf door de ongeëvenaarde uitwisselbaarheid van bestanden. Waar je ook bent, wat je ook opslaat, in alle versies van EverNote (pc, Mac, etc.) vind je je notities terug. De uitstekende tekstherkenning, dictafoon-functie en andere vormen van 'notities' bezegelen de potentie van EverNote. Dit is een must voor fervente krabbelaars.

Meeste download Zakelijk & Productiviteit voor Windows-phone-7

Meer